Dagi Blog

Ne vesd meg az ételt!

Csámcsogó: Első nagy hamguberteszt

2016. szeptember 09. 13:27 - DagiBlog

Sziasztok!

Elindult a csámcsogó rovatunk. Mi ez? Itt tesztelünk. Mindent ami kaja, de főként ami egészségtelen. A mai ebéd természetesen hamburger volt, hiszen mi lenne jobb egy déli menünek. Egy szegedi pizzériából rendeltük, ami valószínűleg egy új hely. Nem vagyunk válogatósak, mindent kipróbálunk.

Mielőtt belevágnánk az első tesztbe, az ideális hamburgerrel kapcsolatos elvárásaim megosztanám veled.

Hogy milyen is számomra a jó hamburger? Nagy adag fűszeres, szaftos hús, friss és egészen nagy zsömle, egészen kevés zöldség (igazából az sem lenne gond, ha csak húspogácsából állna), sok kechup, majonéz (finom és hizlaló), és mustár. Tripla adag sajttal. Legfontosabb, hogy jó nagy adag szaftos hús legyen, és finom fűszerezéssel.

Ehhez képest mit kaptunk?

fullsizerender.jpg

 

Képzeld el, hogy 690 Ft-ért mit adnak. Ez nem egy amerikai hamburger volt, ez maga a rémálom. Száraz zsömle amire a köpő legyek rá szállnak menten porrá válnak,  mikrózott bolti hús ami 10 dkg se volt, tele hagymával és zöldséggel, kevés kechup-al, majonézzel, és mustárral, bolti szeletelt sajttal. Ezzel az adaggal egy óvodás tíz óraira sem lakna jól. Szörnyen rossz volt, főleg a sok zöldség, amit nem is értek, hiszen nem vagyok nyúl!!! Mit is vár az ember 690 Ft-ért, bár nem mindig az ár határozza meg a terméket, hiszen vannak nagyon jó helyek is ebben a kategóriában. Nevet szándékosan nem írok most, később tervezünk majd néhány nyilvános tesztet az összes környékbeli kajázóról, de most csak a szubjektív véleményünket osztanánk meg. Egy biztos, ettől a hamburgertől nem fogsz elhízni.

Ti mit ajánlotok?

Hamarosan pedig érkezik az első videós anyagunk is! ;)

Zúzzunk!

 

nevtelen.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dagiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4111689993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

djadji 2017.03.19. 01:53:32

Jól lefogyhattatok, ha csak ilyen gyakorisággal esztek...
süti beállítások módosítása